AANMELDEN
AANMELDEN

Donnie & the purple unicorns

Prinsen lopen in grote prinsessenjurken en prinsessen in een prinsenpak. Is het raar dat die meneer een jurk aan heeft of maakt het eigenlijk helemaal niks uit? Unboxed organiseert een groot kinderfeest waar prinsessen met snorren en prinsen op hakken rondlopen. Niks is gek en alles mag!

Samen met verschillende ambassadeurs, influencers en artiesten leren ze dat “anders zijn” eigenlijk iets heel leuks is. En dat dit niet raar is. Door kinderen op een eigentijdse manier bewuster te maken van onderwerpen als gelijkwaardigheid, vrijheid en diversiteit zal hun manier van kijken naar de wereld verbreden. Niemand is gelijk, en dat is juist iets moois. En dat moeten we vieren.

Kinderen en jongeren zijn voor hun wereldbeeld vaak nog grotendeels afhankelijk van hun ouders, school, televisieprogramma’s en het internet. Dit betekent dat volwassenen vaak, en misschien wel onbewust, bepalen hoe ze de wereld willen presenteren aan kinderen en jongeren. De risico’s van een beperkt wereldbeeld liggen dan al gauw op de loer. Tijdens Het grote Prinsessen en Prinsen feest worden kinderen op een speelse manier uitgedaagd zelf een mening te vormen over de verschillende manieren waarop je jezelf kunt zijn.